Chit Chat

Saturday, 3 January 2015

SELAMAT TAHUN BARU 2015


salam sumer..
ase common jer kan tajuk tu.. ahakss
well.. even dah menjangkau hari ketiga dan 
boleh dikatakan lambat untuk mngatakan..
aku tetap nak ckp selamat tahun baru..
hehhehe.. 

Insyaallah tahun nie lebey baik 
selepas ape yg jd for a couple week 
dengan cuaca yg tak menentu..
dengan banjir sana sini..
sedey sngat pada yg kena banjir 
termasuk kuarga aku sendiri
even kami takdelah kehilangan harta benda 
atau teruk tp sedikit sebanyak terasa akan jenuh 
mngadap banjir tu.. 
perghh.. kemainn ayat kau jemahh.. hahha

selepas sekian lama tak mencoret dalam blog..
tak tau cmne ley terbukak blog nie.
asalnye taip google td tp ke sini lak melencong..
mcm bg hint jerkk.. haihhh
almost 2 months tak bukak blog atau
lebey tepat tak mencoret ape2 kat blog nie..

kali terakhir bukak pon lebey kepada mendelete 
post ape yg tak spatutnye..
well.. itu yg spatotnye aku buat lama dulu
tp lebey kepada takde masa nak bukak blog
banyak sgt online kepada ape jer..
wasap..wechat..insta..twitter n ulang bnda sama..
jarang sgt bukak benda alah nie.. ngehhngehhngehh

so.. meh lah kita selit sikit gambar banjir yg terjadi
dikawasan rumah dan kg aku..

Me with umi depan umah first day of banjir

Pandangan umah dari balkoni.. Habis umah depan

Nie lah jdnye for second day.. Dah naik smpai porch
Ape2 pon syukur air berhenti smpai situ jerkk
 Mgkin air nie mndgr rintihan umi
 Agar jgn naik dlm umah..
 Syukur sgt walau penat sgt harungi banjir
 dan syukur kerana takde harta bnda 
 Yg musnah dalam umah..
 Sampai sini dulu flashback the couple of week 
 Yg aku alami dirumah and now
 Ready for battle wif the exam.. 
 ~The End~